perjantai 20. marraskuuta 2015

Itiksen pop up -myymälässä...

Flunssaa on liikkeellä aiheuttaen sairaslomia ja näin minut hälytettiin apuun: Nikon kyytiin Muurlan myymälästä ja ajo Itiksen liikkeeseen tuuraamaan. Taas erilainen ja mielenkiintoinen päivä tarjolla Muurlalta työssäoppimiseen! Päivä oli pitkä, ovet avautuvat arkisin 10ltä ja kaupanteko lopetetaan iltayhdeksältä joten kotona olin lähempänä puolta yötä.

Tehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu, rahastus, liikkeen esillepanojen ylläpito, kevyt siivous, aamuisin kassan avaus ja iltaisin ovien sulkemisen jälkeen kassaraportit pääkonttorille.

Asiakkaita käy tasaisena virtana, vielä ei ostella runsain määrin vaan haetaan  joululahjaideoita. Muurlan asiakkaat ovat suurin osa kiinnostuneita tuotteiden suomalaisuudesta ja ovat iloisia, että Muurlalla sitä on tarjolla!

Soijakynttilät eivät ainoastaan tuo valoa ja lämpöä, ne ovat kierrättäjän unelma: kynttilän palettua hetken sulanutta öljyä voi käyttää hierontaan ja kun kynttilä on poltettu loppuun, voi lasia tai emalimukia käyttää astiana tai vaikkapa tuikkuna.   

Puiset tarjottimet on tehty Suomessa, tarkemmin Pieksämäellä. Näitä on postitettu jo lahjoiksi ulkomaille edustaen suomalaista tuotetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti