keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Maanantaina Muurlaan!

Rauhallisen syysloman jälkeen alkoi kovasti odottamani työssäoppimisjakso Muurlan Lasissa - viralliselta nimeltään Muurla Design Marketing - mikä oli jo entuudestaan tuttu vierailu- ja ostoskohteena. Ensimmäisen viikon aikana odotukset täyttyivät: sain tehdä monenlaisia visualistin ammattiosaamiseen sisältyviä asioita ja mikä parasta, työt tehdään kauniin maalaismaiseman ympäröimässä viihtyisässä, kauniita esineitä täynnä olevassa myymälässä.
Heti aluksi Heidi tutustutti minut taloon kierrättämällä myymälässä ja esittelemällä tuotealueet ja tuotteet pääpiirteittäin. 
Ensimmäinen varsinainen työtehtävä oli 'hyllyjen täyttö' eli varastosta oli toimitettu tuotteita viikonloppuna myytyjen tilalle ja ne piti asetella oikeille paikoilleen. Tässä oppii samalla tuotteet ja niiden sijainnin.
Toisena työpäivänä liikkeen visualisti Elina halusi uudistaa myymälän aluetta, missä on esillä suurempia lasituotteita kuten maljakoita sekä taidelasia. Samalla tuli pölyhuisku ja liinoja käteen.... mutta mikäpä sitä on pölyjä pyyhkiessä, kun esineet ovat niin kauniita!Järjestelyn, rivien oikaisun ja pölyjen pyyhkimisen tulos. Muurlan Lasissa tehdään somistus ja tuotteiden esillepano seuraten skandinaavista selkeää tyyliä, mikä sopii suomalaisen tyylikkään lasitavaran ja taidelasin henkeen.
Keskiviikkona sainkin jo tehdä itsenäisesti poistotorin uudelleen järjestelyn.
Tästä aloitin...Ja tältä näytti iltapäivällä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti