tiistai 1. maaliskuuta 2016

Inspiraatioalue

Oppiminen edistyi sen verran hyvin, että sain rakentaa kakkos-Inspiraatioalueen itsenäisesti. Vaateosastolla sijaitsevan pää-Inspiraatioalueen kokoamiseen tulee tarkat ohjeet pääkonttorista, niitä seuraten Ansku, somistajamme, rakensi sen. Kakkos-Inspiraatioalue on kenkä- ja laukkuosastolla ja näin sen rakentaminen on vapaampaa, tällä kertaa esimerkiksi alueelle ei tullu lainkaan mallinukkea. Mutta luonnollisesti alue pitää rakentaa pää-Inspiraatioalueen hengessä.Ensin puretaan pois vanha esillepano. Taustalla roikkkuva juliste otetaan alas. Liikuteltavat tasot siirretään uuteen järjestykseen ja pyyhitään pölyt pois.
Ripustetaan iso roikko edellisen tilalle.
Koska tuotteet ovat esillä ja ostettavissa, niistä ei poisteta hälyttimiä ja hintamerkintöjä kuten mallinukelle puettavista vaatteista.

Samoin kuin mallinuken pukemisessa niin tässäkin tapauksessa on jo kerätty valmiiksi esille pantavat tuotteet. Sitten vain etsimään niille kullekin oikeat paikat.
Teema aClass -kampanjan esillepanossa oli rento vapaa-ajan pukeutuminen ja pastellisävyt. Näin valitsin esillepanoon vaaleansinistä, vaaleanpunaista ja vaaleanharmaata, terävyyttä ja rytmiä antamaan mustaa. 
Lopuksi vielä hintamerkinnät ja alue on valmis.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti