tiistai 1. maaliskuuta 2016

Kahdeksan viikkoa Aleksi13 Turun myymälässä

Ensimmäisen harjoittelujakson ja joululoman jälkeen oli vuorossa toinen paikkani työssäoppimiseen ja sehän oli Turun Aleksi13. Harjoittelu alkoi maanantaina 4 tammikuuta ja jatkui intensiiviset 8 viikkoa aina helmikuun loppuun. Aamut alkoivat aikaisin ensin matkustaen linjurilla Salosta Turkuun ja päivä kului tiivisti erilaisia tehtäviä suorittaen aina viiteen asti, sitten taas nuokkumaan linjuriin saapuen kotiin iltaseitsemän jälkeen. Näin ei jäänyt paljoa aikaa ja energiaa blogien kirjoittamiseen, joten teen nyt kerralla sarjan blogeja eri aiheista. 

Ensin lyhyt oppimäärä Aleksi13 vaatemyymäläketjuun.

Ensimmäinen Aleksi13 tavaratalo perustettiin 1967 Helsingin Aleksanterinkadulle, siitähän nimikin. Nykyisin Aleksi13 kuuluu Luhta konserniin ja vaatemyymälöitä on 12 kaikkiaan 12 eri paikkakunnalla. Myymälöissä myydään naisten ja miesten vaatteita, kenkiä ja laukkuja, mukana on sekä Luhta-konsernin omia että vierailevia merkkejä. Näistä löytyy monipuolisesti päälle puettavaa arkeen, juhlaan ja vapaa-aikaan.

Turun myymälässä omia merkkejä edustavat Your Face, Luhta, Torstai, Icepeak ja Rukka, vierailevia merkkejä vaateiden puolella ovat mm. Ril's, O.i.s, Soya Concept, FreeQuent, Desiqual, Benetton ja Cecil. Kenkä- ja laukkuosastolta löytyvät O.i.s, Ten Points, Gabor, Rieker ja Vagabond. 

Lisää Aleksi13 myymälöistä löydät sivustolta www.aleksi13.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti