keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Trikoopaidan silitys

TRIKOOPAIDAN SILITYS


Aloita silitys asettamalla paita silityslaudalle paidan selkäosa ylöspäin kuvan osoittamalla
tavalla. Silitä vain selän yläosa pääntien ympäriltä hieman alemmas kuin etuosan pääntien reuna.




Seuraavaksi silitä hihat, aloita asettamalla toinen hiha silityslaudalle siten, että hihan sauma on alapuolella silityslautaa vasten ja hihan keskitaite ylöspäin. Silitä vain hihan keskiosa, älä silitä reunoihin asti muuten silität taitteet hihaan. Silitä toinen hiha samalla tavalla.



Aseta seuraavaksi hiha silityslaudalle taittaen sen saumasta ja keskitaitteesta. Silitä hihan sauma ja loput silittämättömästä osasta. Varo, ettet silitä laskosta keskitaitteeseen.




Seuraavaksi silitä etuosa. Aseta paita silityslaudalle kuvan osoittamalla tavalla. Asettele paita huolellisesti siten, että saumat ovat tasan ja paita taittuu saumojen kohdalta. Pääntietä silittäessä varo, ettet paina pääntien reunasta kuviota takakappaleelle.



Käännä paita ja silitä takakappale. Koska pääntien alue on jo silitetty, voit silittää loput takakappaleesta kuten silitit etukappaleen. Pääntien alue on silitetty aikaisemmin, jotta etuosan pääntien reuna ei muodostaisi kuumalla raudalla painettaessa näkyvää kuviota takakappaleeseen.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti